Старши Треньорът на ЦСКА Саша Илич отново ще промени тактическата постройка

...
Старши Треньорът на ЦСКА Саша Илич отново ще промени тактическата постройка
Коментари Харесай

Саша Илич за пореден път променя схемата на игра

Старши Треньорът на ЦСКА Саша Илич още веднъж ще промени тактическата сграда с която отборът ще започва в идния мач с Хебър от 14-ия кръг на efbet Лига, оповестява " Тема Спорт ". Двубоят е на следващия ден от 19:15 часа на " Българска войска ". " Червените " ще излязат с друга сграда в четвърти следващ турнирен конфликт, откакто при гостуването на Лудогорец те действаха във групировка 3-5-2. За срещата с 12-ия във краткотрайното класиране обаче Илич още веднъж ще заложи на скица с четирима в защита, като според от останалите реализатори ЦСКА може да работи в система 4-2-3-1 или 4-1-4-1.

Голямата промяна на тактически постройки стартира след загубата с 0:2 в дербито с Левски. Тогава " алените " действаха с 4-2-3-1, с която обаче записаха редица неубедителни изяви, приключили с извънредно слабото показване против " сините ". В паузата за националните тимове Илич реши да пренареди състава си и да се довери на изпитаната скица 4-4-2 с ромб в средата на терена. Той я тества в контролата със Септември (2:0) и семейството на Пирин (2:1), само че още преди почивката против благоевградчани се отхвърли от нея поради неналичието на непоклатимост в отбранителен проект.

Срещу Лудогорец той заложи на неуместната 3-5-2 и това даде резултат, като " алените " изиграха най-силния си мач през сезона и надиграха домакините, макар че позволиха загуба. За срещата с Хебър, който се чака да се пази извънредно дисциплинирано наоколо до личното си наказателно поле, обаче тази система не би била оптимална. Затова в четвърти следващ дуел ЦСКА - София ще стартира с друг тактически метод в търсене на второ поредно мощно показване.
 ЦСКА е най-силен при корнери
ЦСКА е най-силен при корнери

Вкарва най-често тогава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР